ZAŠTOMI

Nameštaj VITAX je porodična firma osnovana 2003. godine. Veliku pažnju pri izradi nameštaja poklanjamo projektovanju, koji se mogu prilagoditi Vašim potrebama i dimenzijama prostora. Dimenzije, forma, izbor materijala i boja, kao i završna obrada prilagođeni su Vašim željama i potrebama, istovremeno vodeći računa o prijatnom osećanju deteta dok boravi u svom "carstvu". U ponudi imamo različita rešenja kreveta, odnosno kreveta na sprat, čiji sastavni delovi mogu biti i garderober, radni sto, police i ostalo...

Nas osnovni cilj je kreiranje I proizvodnja nameštaja po pristupačnim cenama. Trudimo se da svojim predanim radom utičemo da svaki komad nameštaja koji proizvedemo ispunjava estetske, funkcionalne I ergonomske zahteve u pogledu kvaliteta.

ŠTA NUDIMO

Naša želja je da i Srbija postane evropski mondenski centar industrije nameštaja. I ubuduće ćemo istraživati nove tehnološke napretke i inovacije u proizvodnji materijala za izradu nameštaja, nova arhitektonska i dizajnerska rešenja i sve to donositi i implementirati u našoj zemlji.

Naša vizija je da svaki građanin Srbije može da dobije nameštaj identičnog nivoa dizajna i kvaliteta kao u Italiji ili bilo kojoj drugoj evropskoj zemlji.